Αν τα ζώα ψήφιζαν

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2014.
Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία , ακούγοντας τις ανησυχίες των χιλιάδων φιλόζωων που εκπροσωπούνται μέσω των σωματείων – μελών της, από όλη την Ελλάδα, σας απευθύνεται εκ νέου. Οι ερωτήσεις οι οποίες σας τίθενται είναι αποτέλεσμα συνεργασίας των σωματείων. Σας δίνουν, την δυνατότητα να αναδείξετε το ήδη υπάρχον έργο σας, ή να αναπτύξετε τις θέσεις σας, αλλά και να ενημερωθείτε για τα θέματα που αφορούν στην προστασία της πανίδας.


Τώρα, περισσότερο παρά ποτέ, οι επιλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης ως προς την αντιμετώπιση των ζώων και την προστασία του περιβάλλοντος θα αποτελέσουν
βασικό κριτήριο ψήφου για χιλιάδες πολίτες. Πολίτες οι οποίοι άσχετα από τον βαθμό της φιλοζωικής τους κουλτούρας, αγωνιούν για την προστασία αλλά και τα δικαιώματα των ζώων  και του περιβάλλοντος γενικότερα. Οι απαντήσεις των συνδυασμών θα δημοσιευθούν στο διαδίκτυο, σε όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε., καθώς και όπου αλλού  κρίνεται αναγκαίο προς ενημέρωση των πολιτών.


H Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Ζωοφιλικών Σωματείων ρωτά τους υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα.
Εμείς προωθούμε το ερωτηματολόγιο στους υποψηφίους των περιφερειακών και δημοτικών συνδυασμών της Ζακύνθου και τους δίνουμε την ευκαιρία να  παρουσιάσουν το έργο και τις προτάσεις τους.

κατεβάστε το ερωτηματολόγιο σε pdf

http://www.pfpo.gr/an-ta-zwa-psifizane/

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΠΟΜΕΝΟ
|